Inspecties, opstellen MJOBs en verzorgen onderhoudsadvies

Het inspecteren en nadien opstellen van een rapportage voor 21 objecten incl. een meerjaren onderhoudsbegroting. Tijdens de inspecties zijn de bouwkundige elementen en de installaties geinspecteerd. Onderdeel van de opdracht was verder het op orde brengen en opnieuw structureren van de gebouwen dossiers. Opdrachtgever: Accres Real Estate B.V. 

Projectmanagement verbouwing kantoor Piecom

Projectmanagement van de verbouwing van het nieuwe hoofdkantoor van Piecom B.V. Het betreft het upgraden van de kantoren en het intern uitbreiden van de bedrijfshal. Het complete project is vanaf ontwerp tot en met oplevering verzorgt.

Projectmanagement verbouwing kantoor
Clever Strategy

In opdracht van Clever Strategy het projectmanagement van de verbouwing van het kantoor aan de Rivium Promenade 100 Capelle aan den IJssel. (Solaris 1). De huidige kantoorindeling is volledig gestript en nadien omgebouwd tot een modern eigentijds kantoor, kenmerkend is de open structuur en de multifunctionele midden zone. De vraag om een nieuwe indeling is ontstaan door de groei van het bedrijf in combinatie met de open-en informele bedrijfscultuur welke Clever Strategy hanteert.

Technisch beheer / Property management

Het verzorgen van het dagelijks technisch beheer van diverse objecten

Projectmanagement Divers

Voor diverse opdrachtgevers het uitvoeren diverse projecten in-en aan het gehuurde. Opdrachtgever is hierin totaal ontzorgd vanaf aanbesteding tot aan oplevering. Het betreft bouwkundige-en installatietechnische projecten.

Inspectie divers

Voor uiteenlopende opdrachtgevers het uitvoeren van diverse inspecties aan objecten en installaties. Het geven van een onderhoudsadvies en indien gewenst het opstellen van een meerjaren onderhoudsbegroting.

Inspecties / advies brandveiligheid

Het inspecteren van de brandveiligheid in diverse objecten. 

Het uitvoeren van de benodigde brandwerende-en installatietechnische doorvoeren in de brandscheiding.

Projectmanagement verbouwing kantoor Consensus Group

Projectmanagement van de verbouwing van het nieuwe hoofdkantoor van Consensus Group. Het betreft het upgraden van de kantoren, sanitaire ruimtes en signing. Het complete project is vanaf ontwerp tot en met oplevering verzorgt in samenspraak met de architect.

Contactgegevens

Property Totaal B.V.
Riverside Offices I
Rivium Promenade 100
2909 LM Capelle aan den IJssel
Netherlands

Bedrijfsgegevens

KvK: 70098670

BTW nummer: NL858140834B01

Rekeningnummer: NL84 ABNA 0800186095

Vind ons op Linkedin: