Property Totaal B.V. is opgericht in november 2017 en wordt vertegenwoordigt door Sander Roos. Sander is vanaf 1998 actief in het beheer van vastgoed en heeft op meerdere vlakken veel ervaring opgedaan.

Sander;  “in de afgelopen jaren heb ik als Technisch manager op diverse vlakken veel ervaring opgedaan. Dit zowel vanuit de rol als Technisch manager bij de eigenaar alsmede als beheerder namens externe eigenaren.

Naast het uitvoeren van de reguliere dagelijkse en periodieke beheertaken, behoren het initiëren, begeleiden en opleveren van verbouwingen, groot onderhoud en renovaties eveneens tot de competenties. Het coördineren en controleren van correctief en planmatig onderhoud behoren tot de dagelijkse en periodieke beheerstaken

Onderdeel van de beheerstaken zijn eveneens het opstellen van meerjaren onderhoudsbegrotingen, centraal inkoop en het afsluiten van raamovereenkomsten op zowel technisch als facilitair vlak.

Naast al deze ervaringen heb ik ook ervaring opgedaan als projectleider bij een bouwkundig aannemer. De communicatie met huurders, eigenaren en opdrachtnemers alsmede de aspecten inkoop, verkoop en  projectbegeleiding zijn dan ook geen onbekend terrein.

Al deze ervaringen hebben er toe geleid dat ik mijn droom om als zelfstandige verder te gaan heb verwezenlijkt en ik verder ga onder de naam Property Totaal B.V.